Velkommen til Flatås Fotball !

Flatås IL ønsker å være et positivt bidrag til nærmiljøet og gi et tilbud til alle.
Vi har et spesielt fokus på at vi er en breddeklubb, med plass til alle, uansett ferdighetsnivå.

Flatås Fotball er en av avdelingene innen Flatås IL og organiserer trenings- og kamptilbud for ca 300 fotballspillere i alle aldre.
Flatås Fotball stiller med lag i både jente- og gutteklasse i alle aldersbestemte klasser.

Flatås Fotball har som mål å tilby aktiviteter for beboere på Flatåsen uansett alder, kjønn, nasjonalitet og ferdighetsnivå. De siste årene har vi vært spesielt opptatt av å løfte interessen for jentefotball, noe våre mange jentelag er et godt bevis på at vi har klart og som klubb er vi veldig stolte over akkurat det.

Vi vil også fremheve Flatåsen Lions, som er en del av Flatås IL. Flatås Lions er et flott tilbud til personer av begge kjønn med forskjellig handicap som ønsker å drive på med fotball. Flatåsen ble forøvrig landskjent via riksdekkende tv i 2007 og ledes av Helge Gudmundsen.

Fair-play og respektprogrammet er et viktig begrep for oss i Flatå Fotball og vi jobber stadig for å kunne bli enda bedre på nettopp disse områdene. Vårt mål er at våre egne og besøkende skal kunne komme til Flatåsen for en hyggelig opplevelse, enten det er som spiller eller tilskuer.

Vi ønsker dere alle velkommen til oss i Flatås Fotball.

For spørsmål om Flatås Fotball, ta kontakt med oss på e-post.