Flatås IL ønsker å være et positivt bidrag til nærmiljøet og gi et tilbud til alle. Vi har et spesielt fokus på at vi er en breddeklubb, med plass til alle, uansett ferdighetsnivå.

Flatås Fotball er en av avdelingene innen Flatås IL og organiserer trening- og kamptilbud for beboerne på Flatåsen. Flatås Fotball stiller med lag i både jente- og gutteklasse i alle aldersbestemte klasser. Flatås Fotball har som mål å tilby aktiviteter for alle som tilhører Flatåsen uansett alder, kjønn, nasjonalitet og ferdighetsnivå.

Vi vil også fremheve Flatås Lions, som er en del av Flatås IL. Flatås Lions er et flott tilbud til personer av begge kjønn med forskjellig handicap som ønsker å spille fotball. Flatås Lions ble for øvrig landskjent via riksdekkende TV i 2007 og ledes av Helge Gudmundsen.

Fair Play og respektprogrammet er viktige begrep for oss i Flatås Fotball, og vi jobber stadig for å kunne bli enda bedre på nettopp disse områdene. Vårt mål er at våre egne og besøkende skal kunne komme til Flatåsen for en hyggelig opplevelse, enten det er som spiller, dommer eller tilskuer.

Hensikten med sportsplanen er å lage en samlet plan for fotballaktiviteten i Flatås Fotball når det gjelder barne- og ungdomsfotball.

Sportsplanen i sin helhet finner du i dokumenter under.