Høstsesongen sparkes i gang

Postet av Flatås IL - Fotball den 17. Aug 2015

Vel overstått sommerferie til alle medlemmer i Flatås IL, høstsesongen på Flatåsen Kunstgressbane sparkes nå endelig i gang med treninger for mange av våre lag allerede i dag.

Gjennom sommerferien har noen lag lagt til rette med ett treningstilbud på kunstgressbanen for de som har hatt anledning til å være med. Mange av våre lag har deltatt på cuper rundt om, spesielt må vårt J19 lag trekkes fram som la USA for sine føtter og deltok på Shwan's Cup i Minnesota, og med semifinaleplass (hvor de dessverre røk ut) er det all grunn til å være stolte over jentene og reisende supportere som representerte Flatås IL "over there".

Allerede i morgen sparkes høstens første hjemmekamper i gang, og vi håper mange vil ta turen til vår kunstgressbane og støtte opp om våre Flatås-lag. På kunstgressbanen vil det på kampdager også være muligheter til kjøp av kaffe, saft og kaker fra vår kiosk.

En oversikt over kampprogrammet til våre lag finner dere på våre sider hos Trøndelag fotballkrets, her kan dere velge å få oversikt dag til dag, uke eller måned.

Vel møtt på banen !
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc