Flatås IL ønsker å være et positivt bidrag til nærmiljøet og gi et tilbud til alle. Vi har etspesielt fokus på at vi er en breddeklubb, med plass til alle, uansett ferdighetsnivå.

Flatås Fotball er en av avdelingene innen Flatås IL og organiserer trenings- og kamptilbud forbeboerne på Flatåsen. Flatås Fotball stiller med lag i både jente- og gutteklasse i allealdersbestemte klasser. Flatås Fotball har som mål å tilby aktiviteter for alle som tilhørerFlatåsen uansett alder, kjønn, nasjonalitet og ferdighetsnivå. De siste årene har vi vært spesieltopptatt av å løfte interessen for jentefotball, noe våre mange jentelag er et godt bevis på at vi har klart og som klubb er vi veldig stolte over akkurat det.

Vi vil også fremheve Flatås Lions, som er en del av Flatås IL. Flatås Lions er et flott tilbud tilpersoner av begge kjønn med forskjellig handicap som ønsker å drive på med fotball. FlatåsLions ble forøvrig landskjent via riksdekkende TV i 2007 og ledes av Helge Gudmundsen.

Fair Play og respektprogrammet er viktige begrep for oss i Flatås Fotball, og vi jobber stadigfor å kunne bli enda bedre på nettopp disse områdene. Vårt mål er at våre egne og besøkendeskal kunne komme til Flatåsen for en hyggelig opplevelse, enten det er som spiller, dommereller tilskuer.

Hensikten med sportsplanen er å lage en samlet plan for fotballaktiviteten i Flatås Fotball når det gjelder barne og ungdomsfotball.

Sportsplanen i sin helhet finner du i dokumenter under.