Til deltakere på Tine Fotballskole

Publisert av Flatås IL Webmaster den 18.11.17. Oppdatert 07.11.18.

TFS_Logo.png

Informasjon om Flatås IL Tine Fotballskole 2017

Vi ønsker alle påmeldte velkommen til Flatås IL Tine Fotballskole 2017, med oppstart mandag 8. august kl. 09:00. Vi ber om at alle påmeldte møter på Flatåsen Kunstgressbane første dag, for registrering og inndeling av grupper kl. 08:30

Barna vil bli delt opp i grupper etter alder og kjønn. Barna blir i samme gruppe hele uken. De vil også ha samme instruktører gjennom uken. Noe rokkering i gruppene kan det bli etter behov. 

Noen praktiske opplysninger: 

Oppmøte: 
- mandag morgen 08:30 for registrering, inndeling av grupper og utdeling av utstyr. 
- tirsdag til fredag 08:45.

Avslutting: 
Mandag til torsdag avslutter vi 15:00. 
Fredag avslutter vi 15:00. Kiosken er åpen fra 12:00. 

Lunsj/frukt: 
Det serveres lunsj mellom 11:30 og 12:30. Brødskiver med diverse pålegg og sjokolademelk. To puljer. Det serveres frukt klokken 14:00 ved banen. 

Matallergi: 
- Har ditt barn matallergi så gi beskjed slik at vi sjekket at dette er registrert i påmeldingsskjema og får tatt hensyn til det. 

Veibeskrivelse til Flatås Kunstgressbane: 
Kjør Kongsvegen til Flatåskrysset. Kjør Nedre Flatåsveg og sving av ved gamle brannstasjonen. Kjør Øvre Flatåsveg forbi Flatås Skole - øvre bygg og ta andre til høyre etter skolen. Kjør et par hunde meter så er dere der.

Det vil være et par voksne ved kiosken for påfylling av vann, følge til toalett om ønskelig og trøst der det skulle trenges. 

HUSK: Vannflaske, fotballsko, leggskinner, egen ball og klær etter vær.
PS! Merk vannflasker, klær, fotballsko, leggskinner, egen ball og annet utstyr med fullt navn.